Facade 2
logo
Links

Her er en række nyttige links:

Midttrafik.dk - bestilling af ungdomskort (billig transport)
Et link til bestilling af billetter og ungdomskort, som giver jer billig transport mellem hjem og skole - og i det område, I bor i, mens I er under uddannelse.

skive.dk/aau 
Et link til Aalborg Universitet, hvis studerende skal være med til at skabe vækst og vidensdeling mellem Skive Handelsskole, andre lokale virksomheder, den kommunale organisation og de studerende på Universitetet. Samarbejdet har i første omgang fokus på at skabe tilbud om praktikophold og samarbejde om semesterprojekter. 

udiverden.dk
Et link, der angiver alle kendte søgemaskiner og inddeler dem i kategorier, så du kan finde den søgemaskine, du lige har brug for.

skiveet.dk
SkiveEgnens Erhvervs- og Turistcenter er det lokale erhvervskontor for Sallingsund, Skive, Spøttrup og Sundsøre.

su.dk
Her kan du få vejledning om reglerne, du kan se, hvad du skal gøre i forskellige situationer, og du kan søge om SU.

ug.dk
Her kan du finde information om bl.a. ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og job. Du kan også læse om andres erfaringer og få gode råd og læse om at studere i udlandet.

optagelse.dk
Her er det muligt at ansøge om optagelse på en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse.

projektfrivillig.dk
Som elev på Skive Handelsskole har du mulighed for at supplere din uddannelse med frivilligt arbejde. Det betyder, at du som elev på en af vores ungdomsuddannelser har mulighed for at vælge et forløb med frivilligt arbejde, hvor du kan få gode erfaringer, ekstra plusser på CV'et og etablere nyttige kontakter til arbejdslivet.
Forløbet skal være på minimum 20 timer, det skal finde sted i løbet af din uddannelse og skal ligge uden for skoletiden. Efter forløbet modtager du et bevis.
Læs mere på den nævnte hjemmeside eller få en snak med sekretær Mette Mikkelsen på Grunduddannelsen eller sekretær Susanne Parmer Overgaard på Handelsgymnasiet.

studievalg.dk
Her kan du se de i alt syv regionale Studievalg-centre, som kan hjælpe dig med at vælge videregående uddannelser.

uvm.dk
Få de sidste nyheder om ungdomsuddannelserne på Ministeriet for Børn og Undervisning.

boblberg.dk

Det bobler med fritidsinteresser i Skive Kommune. Med Boblberg.dk får du en unik mulighed for at søge efter andre at dele netop dine interesser med. Hvad enten du søger én at dyrke motion med, en ekstra frivillig - eller en læseklub, kan du søge efter det på linket ovenfor.

Borgerportalen er ganske uforpligtende at bruge og er et tilbud for at få flere borgere til at være aktive og mere sociale i Skive Kommune. Med blot få klik har du oprettet en bruger på Boblberg.dk og har adgang til de aktiviteter og tilbud, som andre borgere har lagt op. Du har også straks mulighed for at oprette bobler med dine interesser, som du gerne vil dele med andre.

Rigtig god fornøjelse :-)


Skive College
Arvikavej 2B
DK-7800 Skive
T: +45 99 14 14 14CVR. 37 27 33 17
EAN 5798000556997
facebook
twitter
youtube
youtube
findvejtil
© Skive College 2014 - Alle rettigheder forbeholdes
www.fs2.dk
m
l
s