Facade 2
logo
Privatlivspolitik

Hvis du i forbindelse med dit besøg på Skive Handelsskoles website vælger at afgive personlige oplysninger, bruger skolen dem alene til brug for vores egen kommunikation med dig. Vi videregiver aldrig dine oplysninger til andre, og vi garanterer, at vi overholder de til enhver tid gældende bestemmelser i markedsføringsloven og persondataloven.

Bestilling af brochurer

Den adresse, du giver os ved bestilling af brochurer, bruger vi til at sende dig brochurer og andet relevant materiale om den eller de uddannelser, du har udtrykt interesse for. Ud over brochurer kan du altså også på et senere tidspunkt modtage information om fx orienteringsaften eller lignende. Du kan dog til enhver tid frabede dig yderligere information ved at kontakte den afdeling, som er afsender af materialet. Din e-mailadresse bruges kun, hvis vi har spørgsmål til din bestilling.

Tilmelding

Ved tilmelding beder vi om en række oplysninger, som er nødvendige, når vi skal registrere dig på skolen. Det gælder fx dit CPR-nummer, din uddannelse og erhvervserfaring. Oplysningerne behandler vi strengt fortroligt. Vi bruger din e-mailadresse til at bekræfte din ordre og til at formidle oplysninger om uddannelsen.


Skive College
Arvikavej 2B
DK-7800 Skive
T: +45 99 14 14 14CVR. 37 27 33 17
EAN 5798000556997
facebook
twitter
youtube
youtube
findvejtil
© Skive College 2014 - Alle rettigheder forbeholdes
www.fs2.dk
m
l
s